TERMENI DE UTILIZARE

Acceptarea Termenilor de utilizare

Bine ați venit pe site-ul Bisericii Buna Vestire a Mîntuitorului (în continuare „Biserica Buna Vestire”, „noi”).

Acest website este deținut și administrat de Comunitatea Religioasă Biserica Creștin Evanghelică Baptistă “Buna Vestire a Mîntuitorului”.

Adresa juridică: str. Toma Ciorbă 10, Chisinau, Moldova
Adresa fizică: str. Ciocârliei 2/8, Chisinau, Moldova
Codul fiscal: 1010620001050
E-mail: bunavestireamd@gmail.com
Telefon de contact: +37369043143

Acest document ”Termeni de utilizare”, împreună cu politica noastră de confidențialitate și orice alte documente încorporate aici prin referință, guvernează accesul și utilizarea proprietăților noastre online, inclusiv platforma web, platforme de rețele sociale și aplicații mobile (în continuare ”site-ul web”, ”website”), fie de către un invitat sau de către un utilizator înregistrat. Biserica Buna Vestire există pentru a ajuta oamenii să aibă o relație reală cu Dumnezeu prin cunoașterea Cuvântului Său. Acest website este conceput pentru ca vizitatorii noștri să cunoască activitatea noastră, și cum se pot implica în viața altor oameni.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii de utilizare înainte de a începe să utilizați site-ul web. Utilizând site-ul web sau făcând clic pentru a accepta sau a fi de acord cu Termenii de utilizare atunci când această opțiune vă este pusă la dispoziție, utilizatorul acceptă și este de acord să respecte acești Termeni de utilizare, precum și Politica noastră de confidențialitate, încorporată aici prin referință. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare sau cu Politica noastră de confidențialitate, nu trebuie să accesați sau să utilizați site-ul web. Dacă nu îndepliniți toate aceste cerințe, nu trebuie să accesați sau să utilizați site-ul web.

Modificări ale Termenilor de utilizare

Termenii de utilizare pot fi revizuiți și actualizați periodic, la propria noastră discreție. Toate modificările sunt aplicabile imediat ce le publicăm. Utilizarea continuă a site-ului web după publicarea revizuită a Termenilor de utilizare echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea lor. Vă rugăm să verificați această pagină din când în când, astfel încât să fiți la curent cu orice modificare, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Minori

Acest website nu este destinat copiilor sub 13 ani. Utilizatorii sub 18 ani trebuie să obțină permisiunea părinților înainte de a accesa site-ul web.

Accesarea site-ului și a securității contului

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica acest site web și orice serviciu sau material pe care îl oferim pe site, la propria noastră discreție, fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, întregul website sau o parte a site-ului web nu este disponibil într-un moment anumit sau pentru o perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul utilizatorilor la anumite părți ale site-ului web sau la întregul site web, inclusiv utilizatorilor înregistrați.

Sunteți responsabil:

Pentru a accesa site-ul web sau unele dintre resursele pe care acesta le oferă, vi se poate cere să furnizați anumite detalii de înregistrare sau alte informații. Pentru a putea utiliza site-ul web, este necesar ca toate informațiile pe care le furnizați pe site să fie corecte, actuale și complete. Sunteți de acord că toate informațiile pe care le furnizați pentru a vă înregistra pe acest site web sau pe care le furnizați altfel, inclusiv, dar nu exclusiv, prin utilizarea oricăror funcții interactive de pe site, sunt guvernate de politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu toate acțiunile pe care le întreprindem cu privire la informațiile dvs. în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

Dacă alegeți sau vi se furnizează un nume de utilizator, o parolă sau orice altă informație ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații ca fiind confidențiale și nu trebuie să le divulgați niciunei alte persoane sau entități. De asemenea, înțelegeți că contul dvs. este personal pentru dvs. și sunteți de acord să nu oferiți altei persoane acces la acest site web sau porțiuni din acesta folosind numele dvs. de utilizator, parola sau alte informații de securitate. Sunteți de acord să ne anunțați imediat despre orice acces neautorizat la sau utilizarea numelui dvs. de utilizator sau a parolei sau orice altă încălcare a securității. De asemenea, sunteți de acord să vă asigurați că ieșiți din contul dvs. la sfârșitul fiecărei sesiuni. Ar trebui să aveți o atenție deosebită atunci când vă accesați contul de pe un computer public sau partajat, astfel încât alte persoane să nu vă poată vedea sau înregistra parola sau alte informații personale. Avem dreptul de a dezactiva orice nume de utilizator, parolă sau alt identificator, indiferent dacă a fost ales de dvs. sau a fost furnizat de noi, în orice moment, la propria noastră discreție, din orice motiv sau fără motiv, inclusiv dacă, în opinia noastră, ați încălcat o prevedere a acestor Termeni de utilizare.

Drepturile de proprietate intelectuală

Site-ul web și întregul său conținut, caracteristici și funcționalitate (inclusiv, dar fără a se limita la cele enumerate: toate informații, software, texte, afișaje, imagini, videoclipuri și sunet, precum și proiectarea, selecția și aranjarea acestora), sunt deținute de Biserica Buna Vestire și de furnizorii săi și sunt protejate de drepturile de autor internaționale, mărci comerciale, brevete, secret comercial, de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Numele și logo-ul Biserica Buna Vestire și toate denumirile, logo-urile, denumirile produselor și serviciilor, modelele și sloganurile asociate sunt mărci comerciale ale Biserica Buna Vestire sau ale afiliaților sau furnizorilor acestuia. Nu trebuie să utilizați elementele enumerate mai sus fără permisiunea prealabilă scrisă din partea Biserica Buna Vestire. Toate celelalte denumiri, sigle, nume de produse și servicii, modele și sloganuri de pe acest site web sunt mărci comerciale ale proprietarilor respectivi.

Acești Termeni de utilizare vă permit să utilizați site-ul web numai pentru uz personal, necomercial. Nu trebuie să reproduceți, să distribuiți, să modificați, să creați lucrări derivate, să afișați public, să reeditați, să descărcați, să stocați sau să transmiteți oricare dintre materialele de pe site-ul nostru, cu excepția următoarelor situații:

Nu se permite:

Nu trebuie să accesați sau să utilizați în niciun scop comercial nicio parte a site-ului web sau orice servicii sau materiale disponibile prin intermediul site-ului web. Dacă doriți să utilizați materialele de pe site, altele decât cele prevăzute în această secțiune, vă rugăm să adresați solicitarea dvs. la bunavestireamd@gmail.com.

Dacă tipăriți, copiați, modificați, descărcați sau utilizați sau furnizați oricărei alte persoane acces la orice parte a site-ului web cu încălcarea Termenilor de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul web va înceta imediat și trebuie, la solicitarea noastră, să returnați sau să distrugeți orice copie a materialelor pe care le-ați realizat. Niciun drept, titlu sau interes asupra site-ului web sau oricărui conținut de pe site nu este transferat către dvs., și toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres sunt rezervate de Comunitatea Religioasă Biserica Creștin Evanghelică Baptistă “Buna Vestire a Mîntuitorului”. Orice utilizare a site-ului web care nu este permisă în mod expres de acești Termeni de utilizare este o încălcare a acestor Termeni de utilizare și poate încălca drepturile de autor sau de proprietate intelectuală.

Încălcarea drepturilor de autor

Dacă considerați că un conținut de pe site-ul nostru web vă încalcă drepturile de autor, vă rugăm să trimiteți informațiile enumerate mai jos la adresa de e-mail: bunavestireamd@gmail.com. Politica Bisericii Buna Vestire este de a anula conturile de utilizator ale celor care încalcă drepturile de autor.

  1. Identificarea lucrării sau materialului despre care susțineți că a fost preluat cu încălcarea drepturilor de autor. Dacă acest material există online, vă rugăm să furnizați o adresă URL.
  2. Identificarea materialului despre care se pretinde că încalcă drepturile de autor, inclusiv localizarea acestuia, cu suficiente detalii, astfel încât Biserica Buna Vestire să poată găsi materialul și să verifice existența acestuia, în majoritatea situațiilor fiind necesară o adresă URL.
  3. Informații de contact, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail.
  4. O declarație a dvs. conform căreia declarați cu bună-credință că utilizarea respectivă nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege.
  5. O declarație a dvs. conform căreia informațiile de mai sus din notificare sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.
  6. O semnătură fizică sau electronică a proprietarului dreptului de autor ale cărui drepte ar fi fost încălcate sau a persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului.

Utilizări interzise

Puteți utiliza site-ul web numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul:

Adițional, sunteți de acord:

Contribuții ale utilizatorilor

Site-ul web poate conține panouri de mesaje, servicii de chat, pagini web personale sau profiluri, forumuri, buletine, link-uri către site-urile noastre de socializare și alte caracteristici interactive (denumite în continuare „Servicii interactive”) care permit utilizatorilor să posteze, să trimită, să publice, să afișeze sau să transmită altor utilizatori sau altor persoane (în continuare, „să distribuie”) conținut, imagini, imagini de profil, listări de grup și date despre locație, sau alte materiale (denumite în continuare, „Contribuții ale utilizatorilor” sau ”contribuții”) pe sau prin intermediul site-ului web.

Toate contribuțiile utilizatorilor trebuie să respecte standardele de conținut stabilite în Termenii de utilizare a site-ului. Orice contribuție de utilizator pe care o distribuiți pe site va fi considerată neconfidențială și neproprietară. Prin furnizarea oricărei contribuții a utilizatorilor pe site, ne acordați nouă și afiliaților noștri și furnizorilor de servicii, precum și succesorilor noștri sau ale celor menționați, dreptul de a revizui, edita, respinge, utiliza, reproduce, modifica, efectua, afișa, distribuie către un site web al unei terțe părți și sau de a dezvălui altfel unor terțe părți orice astfel de material în orice scop.

Declarați și garantați că:

Înțelegeți și recunoașteți că sunteți responsabil pentru orice contribuții pe care le distribuiți și că dvs., nu Biserica Buna Vestire, aveți responsabilitatea deplină pentru un astfel de conținut, inclusiv legalitatea, fiabilitatea, acuratețea și adecvarea acestuia. Nu suntem responsabili sau răspunzători față de terți pentru conținutul sau acuratețea contribuțiilor distribuite de dvs. sau de orice alt utilizator al site-ului web. Imaginea dvs. de profil trebuie să fie o fotografie personală cu îmbrăcăminte adecvată. Dacă nu furnizați o imagine de profil care să fie acceptată de Biserica Buna Vestire la propria sa discreție, atunci Biserica Buna Vestire va afișa o imagine generică în locul unei imagini de profil.

Monitorizare și sancționare. Rezilierea

Biserica Buna Vestire își rezervă dreptul:

Fără a fi limitați la cele de mai sus, avem dreptul de a coopera pe deplin cu orice organ de drept care ne solicită sau ne îndeamnă să dezvăluim identitatea sau alte informații ale oricărei persoane care postează materiale pe sau prin intermediul site-ului web. BISERICA BUNA VESTIRE, AFILIAȚII SAU FURNIZORII SĂI NU POARTĂ RĂSPUNDERE PENTRU VREO REVENDICARE REZULTATĂ DIN ACȚIUNI ÎNTREPRINSE ÎN TIMPUL INVESTIGAȚIILOR SAU DUPĂ ÎN VEDEREA APLICĂRII LEGII EFECTUATE DE CĂTRE BISERICA BUNA VESTIRE EURASIA SAU DE CĂTRE ORGANELE DE DREPT, DUPĂ CUM ESTE MENȚIONAT MAI SUS.

Nu putem examina toate materialele înainte de a fi postate pe site-ul web și nu putem asigura îndepărtarea promptă a materialelor inacceptabile după ce au fost distribuite. În consecință, nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice acțiune sau inacțiune în ceea ce privește distribuirea, comunicarea sau conținutul furnizat de orice utilizator sau terță parte. Nu ne asumăm nicio răspundere în privința acțiunilor descrise în această secțiune.

Standarde de conținut

Aceste standarde de conținut se aplică oricărei contribuții ale utilizatorilor și utilizării serviciilor interactive. Contribuțiile utilizatorilor trebuie să respecte în totalitate toate legile și reglementările locale și internaționale aplicabile.

Fără a limita cele de mai sus, Contribuțiile utilizatorilor nu trebuie:

Întrebuințarea informațiilor postate pe site-ul web

Informațiile prezentate pe sau prin intermediul site-ului web de către terți sunt puse la dispoziție exclusiv în scopuri generale de informare. Nu garantăm acuratețea, caracterul complet sau utilitatea acestor informații. Orice încredere pe care o depuneți de astfel de informații este strict pe propria răspundere. Declinăm orice răspundere care decurge din orice încredere pusă pe astfel de materiale de către dvs. sau de către orice alt vizitator al site-ului web sau de către oricine ar putea fi informat cu privire la conținutul acestuia. Acest site web poate include conținut furnizat de terți, inclusiv materiale furnizate de alți utilizatori, bloggeri și terți. Toate declarațiile și / sau opiniile exprimate în aceste materiale, precum și toate articolele și răspunsurile la întrebări și alt conținut, altul decât conținutul furnizat de Biserica Buna Vestire, sunt numai opiniile și responsabilitatea persoanei sau entității care furnizează materialele respective. Aceste materiale nu reflectă neapărat opinia Biserica Buna Vestire. Nu suntem responsabili sau răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru conținutul sau acuratețea materialelor furnizate de terți.

Modificări ale conținutului site-ului web

Este posibil să actualizăm conținutul de pe acest site periodic, dar conținutul acestuia nu este neapărat complet sau actualizat. Orice material de pe site poate fi depășit la un moment dat și nu avem obligația de a actualiza un astfel de material.

Informații despre dvs. și despre vizitele dvs. pe site

Toate informațiile pe care le colectăm pe acest site web fac obiectul politicii noastre de confidențialitate. Prin utilizarea site-ului web, sunteți de acord cu toate acțiunile întreprinse de noi cu privire la informațiile dvs. în conformitate cu politica de confidențialitate.

Achiziții online și alți termeni și condiții

Achizițiile prin intermediul site-ului nostru sau alte tranzacții pentru vânzarea de bunuri, servicii sau informații formate prin intermediul site-ului web sau ca urmare a vizitelor efectuate de dvs. pot fi guvernate de termeni și condiții suplimentare, de asemenea, se pot aplica unor porțiuni, servicii sau caracteristici specifice ale site-ului. Toți acești termeni și condiții suplimentare sunt încorporați prin prezenta referință în acești Termeni de utilizare.

Conectarea la site-ul web și funcțiile de socializare

Puteți face link către pagina noastră de pornire, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu ne afecteze reputația, dar nu trebuie să stabiliți un link astfel încât să sugerați orice formă de asociere, aprobare sau adeziune din partea noastră fără consimțământul nostru scris și expres.

Acest site web poate oferi anumite funcții de social media care vă permit să:

Puteți utiliza aceste funcții numai așa cum sunt furnizate de noi și numai în ceea ce privește conținutul cu care sunt afișate, ori în alt mod în strictă conformitate cu termenii și condițiile suplimentare pe care le oferim cu privire la astfel de funcții. Sub rezerva celor de mai sus, nu trebuie:

Site-ul web de la care faceți legătura sau pe care faceți accesibil un anumit conținut, trebuie să respecte din toate punctele de vedere Standardele de conținut stabilite în acești Termeni de utilizare. Sunteți de acord să colaborați cu noi pentru a înceta imediat încadrarea neautorizată sau legătura. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare prealabilă. Putem dezactiva toate sau orice funcții de social media și orice linkuri în orice moment, fără notificare, la discreția noastră.

Link-uri de pe site

Dacă site-ul web conține linkuri către alte site-uri și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate numai pentru confortul dumneavoastră. Aceasta include link-uri conținute în reclame, inclusiv reclame banner și linkuri sponsorizate. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri sau resurse și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea rezulta din utilizarea de către dvs. a acestora. Dacă decideți să accesați oricare dintre site-urile terțe legate de acest site web, faceți acest lucru în întregime pe propriul risc și sub rezerva termenilor și condițiilor de utilizare pentru astfel de site-uri web.

Declinarea garanțiilor

Înțelegeți că nu putem și nu garantăm că fișierele disponibile pentru descărcare de pe internet sau de pe site vor fi lipsite de viruși sau de alte coduri distructive. Sunteți responsabil pentru implementarea unor proceduri și puncte de control suficiente pentru a vă satisface cerințele speciale de protecție antivirus și siguranță a datelor, precum și pentru menținerea unui mijloc extern site-ului nostru pentru orice reconstrucție a oricăror date pierdute. NU VOM FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU VREO PIERDERE SAU DETERIORARE CAUZATĂ DE UN ATAC DISTRIBUIT, DE VIRUȘI SAU ALT MATERIAL DĂUNĂTOR DIN PUNCT DE VEDERE TEHNOLOGIC CARE AR PUTEA INFECTA ECHIPAMENTUL COMPUTERULUI, PROGRAMELE DE COMPUTER, DATELE SAU ALTE MATERIALE ALE PROPRIETARULUI DATORATE UTILIZĂRII SITE-ULUI WEB ORICE, SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB SAU LA DESCĂRCAREA DE CĂTRE DVS. A UNUI MATERIAL POSTAT PE ACESTA SAU PE ORICE SITE WEB LEGAT DE ACESTA.

Utilizarea de către dvs. a site-ului web, a conținutului acestuia și a oricăror servicii sau elemente obținute prin intermediul site-ului este pe propriul risc. Site-ul web, conținutul acestuia și orice servicii sau articole obținute prin intermediul site-ului web sunt furnizate „așa cum este” și „după cum sunt disponibile”, fără nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită. Nici Biserica Buna Vestire și nicio persoană asociată cu Biserica Buna Vestire nu oferă nicio garanție sau reprezentare cu privire la integritatea, securitatea, fiabilitatea, calitatea, acuratețea sau disponibilitatea site-ului web. FĂRĂ A LIMITA CELE DE MAI SUS, NICI BISERICA BUNA VESTIRE ȘI NICI ALT ASOCIAT CU BISERICA BUNA VESTIRE NU REPREZINTĂ SAU GARANTEAZĂ CĂ SITE-UL WEB, CONȚINUTUL ACESTUIA SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB VOR FI CORECTE, FIABILE, FĂRĂ ERORI SAU NEÎNTRERUPTE, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE, CĂ SITE-UL NOSTRU SAU SERVERUL CARE ÎL FACE DISPONIBIL SUNT LIBERE DE VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE SAU CĂ SITE-UL WEB SAU ORICE SERVICII SAU ELEMENTE OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB VOR SATISFACE ÎN ALT MOD NEVOILE SAU AȘTEPTĂRILE DVS.

BISERICA BUNA VESTIRE DECLAMEAZĂ ORICE GARANȚIE DE ORICE FEL, FIE CĂ SUNT EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGALE SAU DE ALTĂ NATURĂ, INCLUZ ND, DAR NELIMIT NDU-SE LA GARANȚII DE COMERCIALIZARE, NEÎNCĂLCARE ȘI ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP. CELE DE MAI SUS NU AFECTEAZĂ GARANȚIILE CARE NU POT FI EXCLUSE SAU LIMITATE ÎN CONFORMITATE CU LEGISLAȚIA APLICABILĂ.

Limitarea de răspundere

CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE ESTE LIMITATĂ ÎN CONDIȚIILE LEGII, ÎN NICIUN ALT CAZ BISERICA BUNA VESTIRE, AFILIAȚII SAU FURNIZORII, PRECUM ȘI ANGAJAȚII, DIRECTORII NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNELE DE ORICE FEL, CONFORM ORICĂREI TEORII JURIDICE, REZULTATE DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA DVS. SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-UL WEB, ORICE SITE-URI WEB LEGATE DE ACESTA, ORICE CONȚINUT DE PE SITE-UL WEB SAU ASTFEL DE ALTE SITE-URI WEB SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB SAU ALTE ASTFEL DE SITE-URI WEB, INCLUSIV ORICE DAUNĂ DIRECTĂ, INDIRECTĂ, INCIDENTALĂ, CONSECUTIVĂ SAU PUNITIVĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA VĂTĂMARE CORPORALĂ, DURERE ȘI SUFERINȚĂ, SUFERINȚĂ EMOȚIONALĂ, PIERDERI DE VENITURI, PIERDERI DE PROFITURI, PIERDERI DE AFACERI SAU ECONOMII ANTICIPATE, PIERDERI DE UTILIZARE, PIERDERI DE CLIENTELĂ, PIERDERI DE DATE, PRIN NEGLIJENȚĂ, ÎNCĂLCAREA CONTRACTULUI ORI ALTE DAUNE, CHIAR ȘI FIIND PREVIZIBILE.

Despăgubire

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să mențineți neprejudiciat Biserica Buna Vestire, afiliații și furnizorii de servicii, precum directorii, angajații, contractanții, agenții, succesorii de la și împotriva oricărei creanțe, datorii, daune, hotărâri, premii, pierderi, costuri, cheltuieli sau onorarii, inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților, care rezultă din sau se referă la încălcarea acestor Termeni de utilizare sau utilizarea site-ului web, inclusiv, dar fără a se limita la contribuțiile dvs. de utilizator, orice utilizare a conținutului, serviciilor și produselor site-ului web, altele decât cele autorizate în mod expres în acești Termeni de utilizare sau utilizarea de către dvs. a oricărei informații obținute de pe site.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Toate aspectele legate de site-ul web și de acești termeni de utilizare și orice dispută sau reclamație care decurge din acesta sau conexe la acesta vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile interne ale Republicii Moldova, fără a da efect vreunei alegeri sau prevederi sau reguli de conflict de legi. Orice proces legal, acțiune sau procedură care decurge din sau legat de acești Termeni de utilizare sau de pe site-ul web va fi instituit exclusiv în instanțele din Republica Moldova, deși ne păstrăm dreptul de a iniția orice proces, acțiune sau procedură împotriva dvs. pentru încălcarea acestor Condiții de utilizare în țara dvs. de reședință sau în orice altă țară relevantă. Renunțați la orice obiecție la exercitarea jurisdicției asupra dvs. de către astfel de instanțe și de a participa la aceste instanțe.

Limitarea timpului de depunere a revendicărilor

ORICE CAUZĂ DE ACȚIUNE SAU REVENDICARE PE CARE O PUTEȚI AVEA ÎN LEGĂTURĂ SAU CONEXE CU TERMENII DE UTILIZARE SAU SITE-UL WEB TREBUIE ÎNCEPUTĂ ÎNTR-UN (1) AN DUPĂ APARIȚIA CAUZEI ACȚIUNII, altfel, o astfel de CAUZĂ DE ACȚIUNE SAU REVENDICARE ESTE DEFINITIV INTERZISĂ ȘI IMPOSIBILĂ.

Renunțare și separabilitate

Nicio renunțare de către Biserica Buna Vestire la vreun termen sau condiție stabilită în acești Termeni de utilizare nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la un astfel de termen sau condiție, sau o renunțare la orice alt termen sau condiție. Niciun nereușită a Biserica Buna Vestire de a revendica un dreptu sau o prevedere a acestor Termeni de utilizare nu constituie o renunțare la acest drept sau prevedere. În cazul în care o dispoziție a acestor Termeni de utilizare este considerată de o instanță sau de un alt tribunal din jurisdicția competentă ca fiind invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, o astfel de dispoziție va fi eliminată sau limitată în măsura minimă astfel încât dispozițiile rămase din Termenii de utilizare vor continua să fie în vigoare și aplicabile.

Întregul acord

Termenii de utilizare, Politica noastră de confidențialitate și celelalte documente încorporate aici prin referință constituie acordul unic și complet între dvs. și Biserica Buna Vestire cu privire la site-ul web și înlocuiesc toate înțelegerile anterioare și contemporane, acordurile, reprezentările și garanțiile, atât scrise, cât și orale cu privire la site-ul web.

Comentariile și îngrijorările dvs.

În afară de revendicările privind încălcarea drepturilor de autor, care sunt reglementate de prevederile secțiunii privind încălcarea drepturilor de autor din prezentele condiții de utilizare, toate feedback-urile, comentariile, cererile de asistență tehnică și alte comunicări legate de site-ul web trebuie să fie direcționate către: bunavestireamd@gmail.com.

Revizuit 12/12/2021