Politica de confidențialitate

Introducere

Bisericii Buna Vestire a Mîntuitorului („Biserica Buna Vestire” sau „noi”) vă respectă confidențialitatea și se angajează să o protejeze prin respectarea acestei politici. Această politică descrie tipurile de informații pe care le putem colecta de la dvs. sau pe care le puteți furniza atunci când vizitați proprietățile online ale Biserica Buna Vestire, inclusiv site-uri web, platforme sociale, bloguri, aplicații mobile și / sau prin interacțiunea directă cu Biserica Buna Vestire și practicile noastre de colectare, utilizarea, menținerea, protejarea și divulgarea acestor informații.

Această politică se aplică informațiilor pe care le colectăm:

Nu se aplică informațiilor colectate de:

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege politicile și practicile noastre cu privire la informațiile dvs. și modul în care le vom trata. Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, alegerea dvs. este să nu utilizați site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea site-ului web sau interacțiunea cu Biserica Buna Vestire prin celelalte moduri enumerate mai sus, manifestați acordul și acceptul dvs. al acestei politici de confidențialitate. Această politică se poate modifica periodic. Utilizarea continuă a site-ului web după efectuarea modificărilor este considerată a fi acceptarea acestor modificări, așa că vă rugăm să verificați din când în când politica pentru actualizări.

Copii sub vârsta de 13/18

Site-ul nu este destinat copiilor sub 13 ani. Nimeni sub 13 ani nu poate furniza informații personale către sau pe site-ul web sau prin alte mijloace. Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii sub 13 ani. Dacă aflăm că am colectat sau am primit informații personale de la un copil sub 13 ani fără verificarea consimțământului părinților, vom șterge aceste informații.

Dacă credeți că am putea avea informații de la sau despre un copil sub 13 ani, vă rugăm să ne contactați la bunavestireamd@gmail.com.

Solicităm minorilor cu vârsta de sub 18 ani să primească permisiunea părintească înainte de a trimite orice informații despre ei către oricine pe internet și îi încurajăm pe părinți să-și învețe copiii despre practicile sigure de utilizare a internetului.

Informații pe care le colectăm despre dvs. și cum le colectăm

Colectăm mai multe tipuri de informații de la și despre utilizatorii site-ului web, inclusiv informații:

Colectăm aceste informații:

Informații pe care ni le furnizați

Informațiile pe care le colectăm pe sau prin intermediul site-ului nostru web pot include:

De asemenea, puteți furniza informații care urmează să fie publicate sau afișate („postate”) în zonele publice ale site-ului web, site-urile de rețele sociale, aplicațiile mobile sau transmise altor utilizatori sau terțe părți (denumite, „Contribuții ale utilizatorilor“). Contribuțiile dvs. de utilizator sunt postate și transmise altora pe propria răspundere. Nu putem controla acțiunile altor utilizatori cu care puteți alege să partajați contribuțiile dvs. de utilizator. Prin urmare, nu putem și nu garantăm că contribuțiile dvs. de utilizator nu vor fi vizualizate de persoane neautorizate.

Informații pe care le colectăm prin tehnologii de colectare automată a datelor. Pe măsură ce navigați și interacționați cu site-ul web, putem folosi tehnologii automate de colectare a datelor pentru a colecta anumite informații despre echipamentul dvs., acțiunile de navigare și modelele, inclusiv:

De asemenea, putem utiliza aceste tehnologii pentru a colecta informații despre activitățile dvs. online de-a lungul timpului și pe site-uri web terțe sau alte servicii online de urmărire comportamentală. Acest site nu răspunde la semnalele browserului web „Nu urmăriți”.

Informațiile pe care le colectăm automat sunt date statistice și pot include informații personale, dar le putem menține sau asocia cu informațiile personale pe care le colectăm în alte moduri sau pe care le primim de la terți. Ne ajută să îmbunătățim site-ul web și să oferim un serviciu mai bun și mai personalizat, inclusiv permițându-ne:

Tehnologiile pe care le folosim pentru această colectare automată de date pot include:

Nu colectăm informații personale în mod automat, dar putem asocia aceste informații cu informații personale despre dvs. pe care le colectăm din alte surse sau pe care ni le furnizați.

Utilizarea de către terți a cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire

Unele conținuturi sau aplicații sunt deservite de terți, inclusiv servere, furnizori de conținut și furnizori de aplicații. Aceste terțe părți pot utiliza cookie-uri individuale sau împreună cu web beacons sau alte tehnologii de urmărire pentru a colecta informații despre dvs. atunci când utilizați site-ul nostru web. Informațiile pe care le colectează pot fi asociate cu informațiile dvs. personale sau pot colecta informații, inclusiv informații personale, despre activitățile dvs. online de-a lungul timpului și pe diferite site-uri web și alte servicii online. Aceștia pot utiliza aceste informații pentru a vă oferi publicitate bazată pe interese (comportamentale) sau alt conținut vizat. Nu controlăm tehnologiile de urmărire ale acestor terțe părți sau modul în care acestea pot fi utilizate.

Cum folosim informațiile dvs.

Folosim informațiile pe care le colectăm despre dvs. sau pe care ni le furnizați, inclusiv orice informații personale, pentru a vă contacta din următoarele motive:

Divulgarea informațiilor dvs.

Putem dezvălui informațiile adunate despre utilizatorii noștri și informații care nu identifică nicio persoană fără restricții. Putem dezvălui informațiile personale pe care le colectăm sau pe care le furnizați așa cum este descris în această politică de confidențialitate:

De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. personale:

Alegeri despre modul în care utilizăm și dezvăluim informațiile dvs.

Ne străduim să vă oferim alegeri cu privire la informațiile personale pe care ni le furnizați. Am creat mecanisme pentru a vă oferi următorul control asupra informațiilor dvs.:

Accesarea și corectarea informațiilor dvs.

Puteți revizui și modifica informațiile dvs. personale și vă puteți ajusta setările de confidențialitate conectându-vă la pagina de profil a contului. De asemenea, ne puteți trimite un e-mail la bunavestireamd@gmail.com pentru a solicita accesul, corectarea sau ștergerea oricăror informații personale pe care ni le-ați furnizat. Nu putem șterge informațiile dvs. personale decât prin ștergerea contului dvs. de utilizator. Este posibil să nu acceptăm o solicitare de modificare a informațiilor în cazul în care considerăm că modificarea ar încălca orice lege sau cerință legală sau ar face ca informațiile să fie incorecte. Dacă ștergeți contribuțiile dvs. de utilizator, copiile contribuțiilor dvs. de utilizator pot rămâne vizibile în paginile memorate în cache și arhivate sau ar fi putut fi copiate sau stocate de alți utilizatori ai site-ului web. Accesul și utilizarea corespunzătoare a Contribuțiilor utilizatorilor sunt guvernate de Condițiile noastre de utilizare.

Securitatea datelor

Am implementat măsuri menite să vă protejeze informațiile personale împotriva pierderii accidentale și a accesului, utilizării, modificării și divulgării neautorizate. Toate informațiile pe care ni le furnizați sunt stocate pe serverele noastre sigure din spatele firewall-urilor. Orice tranzacție de plată va fi criptată folosind tehnologia SSL.

Siguranța și securitatea informațiilor dvs. depinde, de asemenea, de dvs. În cazul în care v-am dat (sau ați ales) o parolă pentru accesul la anumite părți ale site-ului web, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parole. Vă rugăm să nu împărtășiți parola cu nimeni. Vă îndemnăm să fiți atenți la difuzarea informațiilor în zonele publice, cum ar fi panourile de mesaje sau postările de pe rețelele sociale, deoarece informațiile pe care le distribuiți în anumite zone publice pot fi vizualizate de orice utilizator al platformei.

Din păcate, transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură. Deși facem tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. personale transmise pe site. Orice transmitere de informații cu caracter personal este pe propria răspundere. Nu suntem responsabili pentru eludarea setărilor de confidențialitate sau a măsurilor de securitate conținute pe site.

Modificări aduse politicii noastre de confidențialitate

Politica noastră este să postăm orice modificări aduse politicii noastre de confidențialitate pe această pagină, cu o notificare că politica de confidențialitate a fost actualizată pe pagina de pornire a site-ului Biserica Buna Vestire. Dacă facem modificări semnificative în modul în care tratăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri, vă vom notifica printr-o notificare pe pagina de pornire a site-ului web. Data revizuirii ultimei politici de confidențialitate este identificată în partea de jos a paginii. Sunteți responsabil pentru asigurarea că avem adresa dvs. de e-mail activă și livrabilă și pentru vizitarea periodică a site-ului web și a prezentei politici de confidențialitate pentru a verifica eventualele modificări.

Informații de contact

Pentru întrebări sau comentarii referitoare la această politică de confidențialitate și practicile noastre de confidențialitate, contactați-ne la bunavestireamd@gmail.com.

Actualizat la 12.12.2021